НАШАТА МИСИЯ: ПАЗИТЕЛИ НА ДРУГИТЕ И ОКОЛНАТА СРЕДА

„Времето за намиране на глобални решения изтича”. Това е посланието, което папа Франциск е постави на срещата на високо равнище за климата, която се проведе в гр. Лима от 1 до 12 декември 2014 г. Папа Берголио се надява в намирането на „отговорно колективно решение, което да преодолее интересите и специфичните поведения и да се развие свободно, без наличието на политически и икономически натиск”. Впоследствие Папата добавя в един tweet: „Екологичният въпрос е жизнено важен за оцеляването на човека и моралният му обхват засяга всички”.

Предприятието, което е разработено в екологична насока, възниква благодарение на сътрудничеството между руски и италиански партньори, които принадлежат към електронния, енергийния и технологичния сектор и които имат повече от 30-годишен опит. Фирмата работи в сектора на биотехнологиите като използва високотехнологични машини, модерна апаратура и висококвалифициран персонал. Тя е производител и разпространител на цялостна линия от инсталации и аксесоари за разработка на чиста възобновяема енергия, включително благодарение на изследователската дейност и на проведените експерименти в сътрудничество с университети от цял свят. Фирмата проектира, конструира и търгува въз основа на сертифицирани по стандарт ISO9001 системи за качество.

Фирмата е специализирана в производството и търговията със системи за филтриране на CO2 и производството на масло и биодизел от водорасли. Модерната база разполага със специални производствени площи и обособени зони за практика, където специализирани техници могат да представят и преподават използването на зелените технологии. Нашата мрежа за дистрибуция присъства в 30 страни директно или чрез местни дистрибутори. 

От дълги години се занимаваме с проектиране и реализация на индустриални инсталации на базата на съществуващите традиции, култура и техническо обучение. За да задоволим многобройните изисквания на клиентите, които са особено чувствителни на тема околна среда и използване на нови технологични приложения, се сближихме със света на възобновяемите енергии.  

Нашите услуги, разработени качествени и при спазване на строги технологични изисквания, са изключително ефикасни и с висока производителност благодарение на вниманието на нашите техници, специално обучени и предразположени към максимално зачитане на благата и собствеността на клиентите.

Stampa Stampa | Mappa del sito Consiglia questa pagina Consiglia questa pagina
Teregroup srl - Sede: Via P.Giardini 476/n, 41124 Modena, Italy, P.Iva: 03467350363 - Sede Laboratorio: Via del tirassegno 40/B, 41122 Modena, Italy. Tel:059/4823699 - info@teregroup.net - Copyright 2014 © TG Teregroup srl Tutti i diritti sono riservati.

Chiama

E-mail

Come arrivare